maanantai 17. helmikuuta 2014

Cosmetics Online


Tilattiin tyttöporukalla brittiläisestä verkkokaupasta, Feel Uniquesta, vähän kosmetiikkaa :) Monet sellaiset merkit, joita käytän ihan päivittäin, olivat verkossa monta euroa halvempia, kuin kaupasta ostettuina. Kolmen naisen meikit tulivat pakattuna pikkiriikkiseen pakettiin, joka oli aivan täynnä valkoisia pakkausnaksuja! Sieltä pohjalta ne tuubit, purkit ja purnukat sitten löytyivät.

Tilasin itselleni jo entuudestaan tuttuja BB-voidetta ja ripsaria. Uutena päätin kokeilla Oleyn silmänympärysvoidetta (kaksvitonen kolkuttelee jo ovella, hehe!) ja Lily Lolon luomiväriä, kun edellinen vaalea luomari vetelee viimeisiään. Nyt mun silmänympärykset hehkuu, eikä ryppyjä tule varmaan koskaan! Odotan myös innolla, miltä luomarin vaalea "orkkidean" sävy näyttää! Pitääpä ottaa kuvia ja esitellä vaaleaa kimallusta, kun purnukan avaamisen aika koittaa :)

Tilaaminen oli kyllä nopeaa ja vaivatonta, joten täytyy ehdottomasti tilata joku kerta uudestaan. Ehkä uusia koskemtiikkatuttavuuksia löytyy lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti