sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sunday night and red nails

Tänä sunnuntaina oikeasti sainkin jotain aikaan: tein ainejärjestöhommia hiki hatussa koko päivän ja alkuillasta lähdettiin Juhon kanssa uimaan. Oon kyllä tosi kiitollinen siitä, että lapsena porukat jaksoivat kuljetella mua uimakouluun! Sillä vaikka musta ei tod mitään huippu-uimari koskaan kuoriutunutkaan, osaan uida sen verran hyvin, että kuntouiminen on mukavaa ja oikeasti kuluttavaa :)

Kun päästiin uimasta takaisin kotiin, halusin vaan hullun nälkäisenä iltapalaa ja relata! Samalla kun telkkarista tulee Batmanin paluu, ajattelin kaunistautua hieman alkavan viikon kunniaksi. Oon valitettävästi äärettömän laiska lakkaamaan kynsiä, vaikka oikeasti haluisin, että mun kynnet olisi kauniit, siistit ja lakatut koko ajan! Jotenkin vaan tuntuu, että siihen ei meinaa koskaan löytyä aikaa... Nyt aikaa oli, joten sekä sormeien että varpaiden kynnet saivat kauniin punaisen värin! Ihanaa!


Mutta enpä höpöttele nyt enempää. Loma loppuu tänään, huomenna koittaa (toivottavasti) loistava arki :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti