tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hurmav nädalavahetus Tallinnas!

Kuten eilen lupailin, tässä olisi sitten kuvia ja hehkutusta Tallinnan hemmotteluviikonlopusta. Oli matkassa siis anoppini Minnan ja natoni Ellin kanssa. Meiltä ei puuttunut tyttöenergiaa eikä innostusta kun nousimme Viking XPRS:iin perjantai-iltana.
 
Majoituimme Kalev Spa Hotelliin, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin laidalla. Hotelli oli loistavaksi todettu jo viimekeväiseltä reissulta: täydellinen rentoutumiseen ja nautiskeluun kauneushoitoineen, kylpylöineen ja myöhäisine aamupaloineen! Lauantain aloitimme shoppailukierroksella, suuntana oli siis Viru-keskus.
 
 
Puin päälleni Budapestistä ostamani uuden Mangon pilkkumekon, Vilan luonnonvalkean neuletakin ja Glitterin uuden Art Deco -sormuksen, joka tarttui mukaani perjantaina siskon kanssa kauppoja kierrellessä.
 
Tallinassa kevät oli jo paljon pidemmällä kuin täällä Pohjolan perukoilla, ja aurinkokin helli lämmöllään!


 
Shoppailun lomassa maistui välipala ja makea jäätee. Robert's Coffee Viru-keskus.

 
Nämä tarttuivat mukaan: Zarasta ihanaakin ihanampi smaragdinvihreä mekko, Accessoriesista alusvaatteita ja korvakorut, Kaubamajasta Lumene Natural Coden Smile Booster -huulikiilto (sävy 10, Creamy strawberry) ja Mohitosta vaaleanpunainen sydänkuvioitu kauluspaita ja kullanhohtonen neulepaita. Neulepaidan kävin kuitenkin seuraavana päivänä vaihtamsssa, koska bongasin saumassa pienen reiän. Koska väristä ei ollut oikeaa kokoa enää jäljellä, otin neuleen roosan sävyisenä. Sekin on oikein hyvä!
 
 
Lauantai-iltapäivä oli varattu kauneushoidoille ja hemmottelulle. Olin varannut itselleni intialaisen päähieronnan, ja sipsuttelinkin hotellin Wellness-keskukseen kylpytakissa ja töppösissä. Päähieronta oli fantastinen: 45 min täydellistä rentoutumista ja hyvää oloa.
 
 
Illalla suuntasimme ravintolaan syömään. Elli puki päälleen uudet Zaran farkut ja Vero Modan topin. Hänellä on ihanan raikas ja hauska tyyli, joka korostaa hänen nuorta ja iloista luonnettaan <3

 
En voinut vastustaa kiusausta, vaan puin uuden Zaran mekon päälleni. Se tuntui hyvältä ja näytti hyvältä, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi ostokseeni!

 
Valitsimme ravintolaksi Peppersackin aivan Reakoja Platsin vierstä. Tunnelmallinen kynttilävalaistus ja herkullinen ruoka kruunasivat päivän! Jälkkäriksi söimme vadelma-jäätelökakkua.



Sunnuntaiaamuna siirryimme sängyistä suoraan kylpylän porealtaaseen lillumaan. Aamiaisen jälkeen nautuin anopin kanssa manikyyrista ja kauniisti lakatuista kynsistä. 

 
Sää suosi meitä lähtöpäivänäkin. Kaunis Tallinna, ystävälliset ihmiset ja täydellinen hemmottelu latasivat muhun valtavasti energiaa alkavaa viikoa varten! Kohtumiseni!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti