perjantai 1. maaliskuuta 2013

Matkajännitystä

Matka Budapestiin odottaa, ylihuomenna. En malta odottaa! Viisitoista opiskelijaa valtaa Itä-Euroopan Pariisin viiden päivän ajaksi. Mieletön reissu tiedossa. Piti tietysti sitten alkaa pakkamaan. Tuntuu vaikealta pakata täysin toiseen vuodenaikaan, Budapestiin on luvattu ensi viikoks jopa yli 10 astetta lämmintä, mutta Oulussa on lunta ja paljon pakkasta!
 
Heidimäiseen tyyliin mukaan lähtee tietysti mekkoja ja hameita, vähintään kahdet kengät ja kunnolla kaunistautumisvälineitä. En oikein osaa pakata kevyesti, joten ihmettelenkin miten olen ylipäätään saanut kaiken mahtumaan pikku matkalaukkuuni. Sopisin paljon paremmin viktoriaaniselle ajalle, kun naiset matkustivat matka-arkkujen kanssa!
 
 
Laukkuu lähtee Friis & Companyn luottoballerinani, jotka ovat jo hieman kulutuksesta kärsineet, mutta hurjan tyttömäiset ja ihanat jalassa.
 
 
Mekkoja, mekkoja... Pilkkumekko, röyhelömekko ja punainen tuubimekko.
 
 
Odotan keväistä aurinkoa ja sitä, että saan laittaa päähän upouudet Mangon aurinkolasit.
 
 
Koruja ja tuoksuja. Kaikki kuvan korut pakkasin punaiseen korupussiin ja musta Mangon lompakko-laukku on jo kerran todettu loistavaksi reissulompakoksi, passikin mahtuu sisään. Tuoksun valitseminen matkalle on aina oma pulmansa. Chacharelin Scarlet valkoisessa pullossa on tuoksu, jota ostin ensimmäistä kertaa häihini kesällä 2010. Tuoksuun liittyykin siten ihania muistoja ja tunteita. Miss Dior Cherié taas on menotuoksu, se laittaa vipinää kinttuihin. Marc Jacobsin Oh, Lola! upeine ruusuinen ei todellakaan ole mikään matkapakkaus, mutta tuoksuna aivan ihana. Pumppasin matkapulloon pohdinnan jälkeen kuitenkin Dioria, niin saadaan vipinää kinttuihin sitten Unkarissakin.
 
Kaksi yötä ja matka alkaa, jaiks!
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti