perjantai 7. kesäkuuta 2013

Asuja, asuja...

Tässä on vähän koontia mun keskiviikon ja torstain asuista. Kuten lähes joka päivä, asujen oli oltava myymälätyöskentelyyn sopivia. 

Keskiviikkona puin ylle nudensävyiden röyhelömekon. Oon esitellyt tätä mekkoa kerran aikasemminkin, mutta nyt tulee osoitettua sen monipuolisuus: se käy niin talvella kuin kesälläkin! Pannalla ylös nostetut hiukset on keyet ja tyttömäiset, eivätkä hiukse roiku kasvojen tiellä tai röyhelökauluksen peittona.


 Valitsin ruskeat, kevyet asusteet: Vagabondin ballerinat ja kauniisti koristellun satulalaukun.
 

Torstaina päälle eksyi vaaleanpunaisen ja mustan klassinen yhdistelmä. Vaatekappaleetkin olivat aika klassiset ja ajattomat: hihaton paita ja lyhytlahkeiset housut. Huomatkaa herrainkengän malliset kangasballerinat! Tarvitsin uudet kangastöppöset, koska edellisiin tuli reikä. Päädyin näihin, sillä ne ovat ihan erilaiset kuin mitkään toiset ballerinani. Aika suloiset, eikö vain?


Kesätenttiin lukeminen on pitänyt mut aamuisin ja iltaisin tosi kiireisenä, mutta onneksi tänään ehdin lukemaan aurinkoiselle parvekkeelle. Kirjallisuushistorian kyytipojaksi otin vanilijajäätelöä banaanin ja tuoreiden mansikoiden kera. Ah, kesä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti