sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hellettä hellettä ja uudet kesäsandaalit!

Eilinen alkuilta oli mielettömän ihana: aurinkoinen, lämmin ja vapaa! Kirmasin suoraan töistä Kiikeliin Juhon kanssa, nautittiin viileästä juotavasta ja kauniista maisemasta. Rantaan oli löytnänyt tiensä puoli Oulua, mutta niemen kärjessä oli rauhaisaa ja romanttista.

Kuumassa kelissä oli parasta tietysti se, että sain laittaa uudet sandaalini jalkaan. Tässä ne siis ovat, kesän paras alelöytöni, varmasti! Mielettömän pehmeät ja mukavat Clarksin sandaalit, tuntuu kuin ilmassa kävelisi. Lisäksi ne ovat todella kauniit, niin kauniit... Ne olivat viimeiset hyllyssä, kuin tuurilla mun kokoa ja istuvat täydellisesti!



Kiikeli tarjoaa kyllä täydelliset puitteet hyviin kuviin! Pidän Kiikelistä muutenkin aivan mielettömän paljon, on mahtavaa kuinka merenranta suorastaan syleilee kaupunkia! 

Mekko: H&M
Sandaalit: Clarks
Laukku: Guess
Kello: Guess
Sormus: Kalevala koru
 

Sandaalilöydön tekee melkein uskomattomaksi myös se, ettei mulla ole ollut sandaaleja vuosikausiin. Kaikki aina sattuvat, hiertävät tai ovat ylipäätään liian kapeita tai väärän mallisia. Nämä ovat kuitenkin kuin tehdyt mun hassuille jaloille!
 





Kiikelistä matka jatkui kohti Torinrannan blues-hulinoita. Mielettömän hyviä soundeja ja loistava tunnelma!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti