lauantai 1. kesäkuuta 2013

Vagabond, rakastettuni


Kesätyö kenkäkaupassa on ottanut otteensa! Kun oon viikon verran ihastellut ihania kenkiä, on ihan tosiaan ollut tarvetta pohtia, mitä tarvitsen ja mitä oikeasti haluan! Päädyin mielestäni fiksuun ja toimivaan kompromissiratkaisuus: kahdet Vagabondin kiilakorkoiset avokkaat, joita voin käyttää töissä, mutta jotka sopivat myös vaikka rentoihin iltamenoihin.


 

Leea-malli on mielestäni varsinainen katseenvangitsia, väri on ihanan oranssinpunainen! Kiiltonahkakärki ja remmit ovat kauniita yksityiskohtia. Malli oli jalalleni tosi hyvä ja kiilakorko tukeva. Totuus: eihän näissä kengissä ole sinäänsä mitään pakko saada -käytännöllistä, mutta juuri siksi ne onkin pakko saada -ihanat!


Toisiksi valitsin Poppy-mallin hempeässä harmaassa. Kerrankin muutakin kuin vain mustaa! Harmaa sopii loistavasti sinisen ja vaaleanpunaisen kanssa (ja mulla on molempia niin paljon!) ja onhan toi letti-yksityiskohta tosi hellyyttävä.

Ah, oon vaan niin iloinen näistä uusista ihanuuksista! Vagabond on jo pitkään ollut mun luottomerkkejä eikä ole pettänyt koskaan! Raikas muotoilu ja herkulliset värit on just sitä, mitä kaipaan kesäkengiltä.

Vinkki: Usein kun ostan uudet kengät, ne kaipaavat vähän sisäänajoa ennen kunnon käyttöä, vaikka kuinka istuisivat loistavasti. Sekä nahka- että kangaskengän sisäänajoa voi helpottaa seuraavasti: Otan puuvillasukat ja kastelen ne märiksi. Puristan ylimääräinen veden pois niin, että sukat ovat "nihkeät". Laitan märät sukat ja uudet kengät jalkaan ja tepastelen sisällä tai hoidan muista hommiasi kenkien muotoutuessa. Toimii tosi hyvin eikä kangän pintamateriaalit kärsi kosteudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti