perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tyttöjen kanssa Bisketissä

Viikon ainoan vapaapäivän pelasti sateelta se, että käytiin tyttöjen kanssa Bisketissa kahvilla. Mikään ei voita girl talkia! Bisketti on ihan meidän vakiopaikka pikku kahvittelulle, sillä se on todella viihtyisä, se on keskellä kaikkea ja siellä on todella monipuolinen ja jopa opiskelijan kukkarolle sopiva valikoima suolaisia ja makeita herkkuja.  Ja jälleen kävi niin, etten voinut tiskillä vastustaa kiusausta, vaan mun piti ehdottomasti saa viikonlopun kunniaksi pieni bébé-leivos. Nam, se oli herkullinen!


Mun asuvalinta uhmasi keliä. Halusin ehdottomasti kuitenkin laittaa korot, sillä työpäivinä niistä ei juuri ole iloa. Ja vaikka keli on kostea, oli kuitenkin aika lämmin.
 

Mekko: Mango
Jakku: Vero Moda
Huivi: I am
Laukku: Mango
Kengät: Vagabond
 

Huomaan ostavani Mangolta paljon sinisiä mekkoja ja aina kun eksyn verkkokauppaan, ihastun mekkojen sinisiin versioihin kaikista eniten! Tämä mekko on myös matkamuisto maaliskuisesta Budapestistä. Niin on myös I amin silkkihuvi, jonka huomaan kietaisevani kaulaan melkein asun kuin asun kanssa. Se on kevyt, kaunis ja sopii niin moneen! Ostokset matkakohteesta ovat usein niitä parhaita matkamuistoja, sillä aina niitä käyttäessäni muistan ihanan matkani milloin mihinkin. Mangon laukku on Prahasta, jossa muuten Mustekin ostoskadun liepeillä on paras Mangon myymälä, jossa oon koskaan käynyt.


Vagabondin Audrey-avokkaat ovat olleet ihan paras ostos! N. 9 cm:n korko näyttää todella hyvältä, mutta ei ole liian korkea oikeaan käyttöön. Eivät nämä kuitenkaan mitkään maratoonikengät ole, vaikka tuntuvatkin jalassa tosi hyvältä. Ilmankos mulla on ne kahdessa eri värissä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti