perjantai 10. tammikuuta 2014

Campus Classy

 

Miten opiskelija pukeutuu?  Tyylejä löytyy varmasti yhtä monta kuin on opiskelijoitakin, mutta otin kuitenkin vapauden edustaa yhtä niistä tämänpäiväisellä asullani. Aamulla olin myöhästyä luennolta, kun jakun alle ei meinannut löytyä sopivaa paita - varsinkin, kun halusin huivin ehdottomasti kaulaan! Kaikki kevyet ja kiiltävät ja laskostetut materiaalit jäivät, kun aika loppui kesken ja päälle päätyi basic musta toppi, joka olikin juuri sitä, mitä kokonasuus vaatikin eli aluspaita.

Jakku antaa asuun aina asiallisen fiiliksen, mutta viininpunaiset farkut ja puuvillatoppi keventävät tunnelmaa kummasti. Samoin jakun lyhyt tyttömäinen leikkaus ja hihojen pussimainen istutus rikkovat vakavuutta. Huivi on kiva boheemi lisä pitsikuvioineen - olenhan humanisti enkä halua näyttää liian bisnekseltä tai kuivakalta. Juuri sellainen on mielestäni campus classy - asiallisen ja rennon vaivaton yhdistelmä. 

Jakku: Vero Moda
Huivi: Vila
Toppi ja housut: H&M
Kello: Guess
Saappaat: vanhat ja rakkaat

Täytyy vielä kertoa, että oli toi kuvaussessio hieman pikaisenpuoleinen: talvi löysi viimein tiensä Ouluun ja lumisateen lisäksi ulkona on ainakin kymmenen astetta pakkasta ja hurja viima! Kuvat otettiin intensivisesti räps räps räps ja varsinkin tossa viimeisessä kuvassa puhuri tuli kroppaan mukaan - kyllä se puhalsikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti