torstai 9. tammikuuta 2014

Good breakfast, good morning


Nam nam, laitoinpa aamupalaksi sitten vähän paistettuja munia ja tollaisen jogurttiherkun! Jogurttikuppiin laitoin ruishiutaleita, yhden päärynän ja kaksi kiwiä sekä persikka-banaanijogurttia. Oli aika hyvää. Ja oli muutenkin aika kiva syödä aamupala rauhassa istualteen - mulla on tässä keväällä tiedossa pääasiassa kahdeksan aamuja, joten sellainen juokseva aamupala tulee varmasti olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus.

Mä oon vähän sellainen kausihedelmänsyöjä: syön aina hedelmiä tosi paljon, mutta laatu vaan vaihtuu: kesäisin syön ihan hulluna persikoita, syksyisin omppuja ja ennen joulua vedin klementtiinejä kaksin käsin. Vuoden 2014 starttihedelmä on nyt selvästi kiwi, joka maistuu ihanalta lisukkeena tai sitten ihan vaan sellaisenaan. 

Porkkanat on myös sellaisia, että niihin tulee välillä himo: joskus en syö ollenkaan ja sit joskus menee monta kiloa todella lyhyessä ajassa ja raahaan kaupasta kotiin aina vaan lisää. Ja älkää huoliko, tiedän kyllä, että porkkana ei oo hedelmä, vaan juures. Mutta on se kyllä niin ihanan makea ja raikas, että melkein hedelmästä voisi mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti